Instituttet

Nordisk Institut for Psykoterapi ligger på Enggaardsgade 68 i Aalborg.

Det er et dejligt nyrenoveret étplanshus i forbindelse med Marys hjem, som indeholder et stort rum til undervisning og supervision, to mindre rum til gruppearbejde eller terapi af enkeltpersoner, par eller familier, et stort køkken, to toiletter og adgang til have.
Der er parkeringsplads lige ved siden af.

I de sidste fem år er det meste af vores undervisning og supervision i Danmark foregået her. Inden da foregik undervisningen på henh. Folkeuniversitet i Aalborg eller som internat.

NIP i Østdanmark

Da der også er behov for NIP-terapeuter i Østdanmark, har Inge afholdt et efteruddannelseshold i sit hjem i Nærum. Dette hold fortsætter på tredje år i 2021. Et nyt hold efteruddannelse er planlagt til at finde sted i Psykologhuset Vesterport. Læs mere om det her: Efteruddannelse

NIP på Færøerne

I 2007 begyndte vi at undervise på Færøerne, i Tórshavn i sygehusets lokaler. Grunduddannelsen varede dengang tre år, og efter den rejste seks af deltagerne til Danmark for at tage resten af deres uddannelse på internat i Helsingør sammen med seks danskere. De blev alle færdige i 2011.

I 2015 begyndte vi vores sidste hold på Færøerne, denne gang med udgangspunkt i Klaksvik. Grunduddannelsen foregik i et terapihus i Klaksvik, og specialeuddannelsen, som bestod af 13 internatmoduler, foregik dels i Gjògv, dels i Viðereiði, dels i Klaksvik.

Herefter udbyder vi kun efteruddannelse, supervision, foredrag, og småkurser på Færøerne.

Læs mere om vores undervisning her.